Turron - Taca Tradycyjnych Nugatów 400g (HIT!)
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Rozsmakuj się w autentycznym hiszpańskim nugacie.
Taca Klasycznych Nugatów El Almendro oferuje duży asortyment najbardziej tradycyjnych hiszpańskich turronów bożonarodzeniowych, w pojedynczych porcjach i gotowych do postawienia na stole zarówno w święta jak i przy każdej okazji gdzie świętujemy wspólnie ważne chwile.
Zanurz się w tradycji.
Znakomity wybór wielowiekowych przepisów i najlepszych składników, które oferują niezrównany smak hiszpańskiego nugatu.
W tym asortymencie znajdziesz porcje nugatu twardego, nugatu miękkiego, nugatu z żółtkiem, nugatu chrupiącej czekolady, nugatu czekoladowego z migdałami oraz porcje pralin z orzechów laskowych, pralin migdałowych i pralin truflowych.
INFORMACJE O WARTOŚCI ODŻYWCZEJ
Wartości średnie / 100 gr:
Waga netto: 400 g
__________________________________
Przechowywanie:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Maksymalna temperatura 20oC-68oF. Maksymalna wilgotność 65%.
Składniki.
- CHRUPIĄCY NUGAT MIGDAŁOWY: migdały (60%) (UE i spoza UE), miód, cukier, wafelek (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, białko jajka. Może zawierać orzeszki ziemne, sezam, inne orzechy (laskowe i włoskie), mleko, soję.
- MIĘKKI NUGAT MIGDAŁOWY:: migdały (67%) (UE i spoza UE), miód, cukier, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), białko jajka. Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy (laskowe i włoskie),
- NUGAT CZEKOLADOWY Z MIGDAŁAMI: cukier, masło kakaowe (spoza UE), migdały (16%) (z UE i spoza UE), odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa (spoza UE), pasta z orzechów laskowych, tłuszcze roślinne (oleje: słonecznikowy, palmowy, konopny i bawełniany), pełne mleko w proszku, pasta z migdałów (1,7%), emulgator (lecytyna sojowa i słonecznikowa), sztuczny aromat (wanilina). Może zawierać orzeszki ziemne, jajka, gluten (pszenica i jęczmień).
- NUGAT CZEKOLADOWY: cukier, masło kakaowe (spoza UE), odtłuszczone mleko w proszku, chrupki ryżowe (8,0%) [mąka ryżowa, cukier, dekstroza, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól]. Masa kakaowa (spoza UE), migdały (7,0%) (z UE i spoza UE), pasta z orzechów laskowych, tłuszcze roślinne (oleje: słonecznikowy, palmowy, konopny i bawełniany), pełne mleko w proszku, pasta z migdałów (1,7%), emulgator (lecytyna sojowa i słonecznikowa), sztuczny aromat. Może zawierać orzeszki ziemne, jajka.
- 5. NUGAT Z PRAŻONYM ŻÓŁTKIEM JAJKA: cukier, migdały (41%) (UE i spoza UE), woda, sproszkowaneżółtko jajka (UE), syrop glukozowy, konserwant (kwas sorbowy), sztuczny aromat, żółtko jajka (13%). Może zawierać mleko, inne orzechy.
- NUGAT Z MIGDAŁAMI I POTRÓJNĄ CZEKOLADĄ: cukier, masło kakaowe (spoza UE), masa kakaowa (spoza UE), olej słonecznikowy, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, migdały (4,0%) (z UE i spoza UE), kakao ryżowe (3,0%) [mąka ryżowa, odtłuszczone kakao w proszku, cukier, dekstroza, sól]. Masło (z mleka) klarowane, emulgator (lecytyna sojowa i słonecznikowa), sztuczny aromat. Może zawierać orzeszki ziemne, jajka, gluten (pszenica i jęczmień), inne orzechy (laskowe).
- NUGAT Z CIEMNEJ CZEKOLADY 70%: miazga kakaowa (spoza UE), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy i z pestek palmy), kakao w proszku, chrupki ryżowe (5,0%) [mąka ryżowa, cukier, dekstroza, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól]. Migdały (4,6%) (z UE i spoza UE), masło kakaowe (spoza UE), laktoza, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa i słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy. Może zawierać orzeszki ziemne, jajka, inne orzechy (laskowe).