10:00-17:30 
.
Menu
Szukaj
Koszyk

 

  • Kiedy paczka będzie u Ciebie?
  • Dostawy odbywają się w każdy dzień roboczy
  • Koszt dostawy:
  • Zależny od formy dostawy. My jednak polecamy darmową dostawę, przy zakupach powyżej 170 zł a jeśli Twoje zamówienie przekroczy 300 zł to otrzymasz dodatkowy rabat 5 %
  • Gdzie dostarczamy?
  • Na terenie całej Polski.
Infolinia czynna:   
10:00-17:30 

    

Jak do nas dojechać   MAPA

 
Producent: El Almendro (przejdź do produktów)

Tradycyjny Swojski Turron Migdałowy Twardy 300g

5.00 (Oceny: 1 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie
49,90 zł
szt.
Dostępność:
średnia ilość
Czas wysyłki: 1 dzień (roboczy)

Kod produktu: LVC332

Dostawa: Paczkomaty InPost - 13,90 zł
Kurier InPost - 16,50 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Kurier (DPD) - 16,90 zł

Opis

Mistrzowie El Almendro stworzyli Crunchy Turron Cosecha Propia według tradycyjnej receptury zawierającej 70% migdałów z własnych zbiorów, co w połączeniu z karmelem na bazie miodu, cukrem i nutą białka jaja sprawia, że ten nugat jest pełen smaku i niuansów.

Produkt bezglutenowy.

 

INFORMACJE O WARTOŚCI ODŻYWCZEJ

Wartości średnie / 100 gr:

__________________________________

Wartość energetyczna 2390 kJ / 575 Kcal;

Tłuszcz 41,3 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g

Węglowodany 30 g

w tym cukry 30 g

Błonnik 7,6 g

Białko 18,4 g

Sól 0,04 g

__________________________________ 

Waga netto: 300 g

 __________________________________

Przechowywanie:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Maksymalna temperatura 20oC-68oF. Maksymalna wilgotność 65%.

Składniki: wyselekcjonowane wysokiej jakości migdały (Hiszpania) 70%, miód 14,7%, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana i olej słonecznikowy), białko jaja. Może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy.

 

Opinie

5.00
Liczba ocen: 1
Oceń i opisz

Codzienne zakupy

Bez wychodzenia z domu :)

codzienne zakupy

Załóż własne konto + Zapisz się do newslettera =  zyskaj rabat 10% na pierwsze zakupy

 

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać
 informacje o nowościach i promocjach.