Baton Migdałowo-Orzechowy z Mleczną Czekoladą - (4x25g) 100g
Opis
Dzięki zawartości 7 migdałów w batoniku oraz w połączeniu z wykwintną mleczną czekoladą, będziesz cieszyć się każdym kęsem.
Na każdą porę dnia.
W 100% wyprodukowane w Hiszpanii.
Produkt bezglutenowy.
Wysoka zawartość naturalnego błonnika.
Bez dodatku oleju palmowego.
INFORMACJE O WARTOŚCI ODŻYWCZEJ
Wartości średnie / 100 gr:
__________________________________
Wartość energetyczna 2448 kJ / 590 kcal
Tłuszcz 43,5 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone 8,8 g
Węglowodany 29 g
w tym
cukry 28,9 g
Błonnik 8,8 g
Białko 16,2 g
Sól 0,04 g
__________________________________
Waga netto: 100 g (4x25 g)
__________________________________
Przechowywanie:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Maksymalna temperatura 20oC-68oF. Maksymalna wilgotność 65%.
Składniki: migdały 30% (UE i spoza UE), czekolada mleczna 28% (cukier, miazga kakaowa (spoza UE), pełne mleko w proszku, masa kakaowa (spoza UE), emulgator: lecytyna sojowa i słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy), orzechy laskowe 14%, pestki dyni 11%, miód 11%, pasta jabłkowa 3% (koncentrat soku jabłkowego i przecieru jabłkowego). Kakao minimum 35% w mlecznej czekoladzie. Może zawierać orzeszki ziemne.